Hoş Bulduk Komşu

Okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk gereği okul ve çevre ilşkilerini geliştirmeye yönelik "HOŞ BULDUK KOMŞU" projesi kapsamında Ramazan Ayı öncesi fakir ve muhtaç aileleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde okulumuz çevresindeki ailelere gıda yardımında bulunan öğrencilerimiz ailelerin yaşam şartlarını da yerinde görme fırsatı yakalamış oldu. Faaliyetten öğrencilerimiz çok memnun olduklarını iafde ettiler.

Okul Müdürümüz Hayrettin ÇİMEN bu tür faaliyetlerin imkanlar nispetince daha da artırılmasının yararlı olduğunu belirtti. Bu tür yardımlaşma kampanyalarının gelecek yıllarda da yapılmasının gerekli olduğunu söyledi.

Ayrıca okulumuzun bu faaliyetini medyada duyurulmasını sağlayan Yeni Haber gazetesinede teşekkür etti.

07.06.2017 5608

06-06-201706-06-201706-06-2017